O e

Produktioner

Här kan du titta på ett antal olika produktioner vi gjort.

REPOTAGE är ett starkt verktyg ocm man vill ha fram ett budskap klart och
tydligt. Här har vi producerat ett för Amnesty

Amnesty >>>

Under 2010 producerade vi en kort MUSIKDOKUMENTÄR. Rigmor Gustafsson besökte Mölnlycke Storband och ljuv musik uppstod. Filmen TV-visas under 2012

Mölnlycke Möter Rigmor>>>

 

VIDEOVYKORT ELLER INBJUDANFILM har blivit mycket populärt, det man får se i bild går alltid fram extra kraftigt. Se två exempel här, Mikael Tornving är med i en lite kul inbjudanfilm.

InbjudanFilm >>>

 

M/S S:t Erik är Strömmas flaggskepp, Fiskekrogens Lars Ahlström är krögare. Fernet Produktion har gjort en kort presentation för deras marknadsföring.

M/S S:t Erik >>>

 

WEBBFILM är ett fantastiskt sätt att förmedla budsksap och produkter. Babar & Restuarang märkte en direkt skillnad när de la ut sin film, många av gästerna sa att de kommit dit mest för att det verkade så trevligt i filmen. Titta här:

Babar & Restaurang >>>

 

PRESENTATIONSFILM för Nya Älvsborgs Fästning, till deras hemsida, mässor, utskick och annan marknadsföring.

Nya Älvsborgs Fästning >>>

 

DOKUMENTATION av konferenser, mässor och liknande. Vi filmade när Fiskekrogens Lars Ahlström tog över köket på ångbåten S:t Erik, en mycket stämningsfull film med många kända Göteborgsansikten.

Fiskekrogen och S:t Erik >>>

 

EVENT är något som Fernet Produktion också håller på med, då i form av nätverket Antenna Productions. Vi har den populära filmaktiviteten som vi kallar Göra Reklamfilm!. En liten film om detta ligger här.

Göra Reklamfilm! >>>nder.